Online kurs

På grunn av generelle smitteverntiltak blir det arrangert kurs online og på stedet iløpet av høsten.19.12.201915:28 Heidi Meland

Det betyr at vi har satset enda sterkere på kurs på internett, med instruktør. Disse kursene kalles gjerne webinar, og er i sann tid med ivideokontakt mellom instruktør og deltakere. Vi samarbeider med kursinstruktørere og andre studiesenter og opplæringssenter, slik at vi kan gi tilbud om kurs i emner der vi ikke har så mange lokale/regionale søkere. Vanligvis samles deltakerne i grupper på sine respektive studiesenter, men i den spesielle situasjonen vi er i nå kan deltakerne delta fra hjemmepc.

Kigok har allerede formidlet sikkerhetskurs for truck/kran og maskin og arbeidsvarsling sammen med Kurs og Sikkerhet. Rett etter påske blir det grunnkurs og oppfriskingskurs i fiskevelferd gjennom Klimavennlig Kompetanse. Rømmingssikring og HACCP er under planlegging, og det blir flere kurs for truck, kran, arbeidsvarsling 1 og 2, varme arbeider og stropping/anhuking.

Informasjon finner du her.

, click to open in lightbox