L

TA KONTAKT MED KIGOK

tore@kig.no          992 54 561
camilla@kig.no     901 06 399
trine@kig.no         926 91 573
per@kig.no           950 86 404
kine@kig.no          481 68 060
heidi@kig.no         957 00 163

Eller stikk innom på Øya 49, Inndyr

w

HACCP kurs

HACCP står for Hazard Analysis Critical Control Point. Dette er en arbeidsmetode som har som mål å identifisere og styre farer og redusere risiko relatert til produksjon av mat. Myndighetene stiller krav til innføring og opplæring i HACCP. Kravet gjelder for alle matvirksomheter, både store og små. Tittel Kursstart Varighet Påmelding Ledig StedLunsj Tittel HACCP kurs Kursstart 28.02.2018 Varighet 1 dag Påmelding 14.11.2018 Ledig Frist utløpt Kigok, Øya Inndyr Inkludert Les mer

28.02.2018
28.02.201800:00 Kine

HACCP er et modningsfag som fordrer et godt teoretisk grunnlag før man kan begynne med det praktiske arbeidet.

Bli kjent med HACCP-metodikken – gjennom grunnforutsetninger, næringsmiddelfarer og HACCP metodikk trinn for trinn.

Matråd AS sitt HACCP kurs er et innføringskurs i HACCP på et generelt grunnlag for alle i matindustrien.

HACCP-kurset passer bra for personell i mindre virksomheter og andre som ønsker en kort innføring i HACCP.

Etter kurset skal HACCP-systemet kunne brukes i praksis, det skal være enkelt og brukervennlig.

Kursplan

Kursstart 28.02.2018 Varighet 1 dag

Onsdag 28.02: Hele dagen

Instruktør Matråd Ansvarlig Kine Helén Oldervik Pris kr 4.000,- Bindende påmelding Ja Påmelding 14.11.2018 Ledig Frist utløpt Sted Kigok, Øya Inndyr Lunsj Inkludert Nødvendig utstyr