HACCP kurs

HACCP står for Hazard Analysis Critical Control Point. Dette er en arbeidsmetode som har som mål å identifisere og styre farer og redusere risiko relatert til produksjon av mat. Myndighetene stiller krav til innføring og opplæring i HACCP. Kravet gjelder for alle matvirksomheter, både store og små. Tittel Kursstart Varighet Påmelding StedLunsj Tittel HACCP kurs Kursstart 28. Februar 2018 Varighet 1 dag Påmelding 14.11.2018 Kigok, Øya Inndyr Inkludert Les mer

28. Februar 2018
28.02.201800:00 Kine

HACCP er et modningsfag som fordrer et godt teoretisk grunnlag før man kan begynne med det praktiske arbeidet.

Bli kjent med HACCP-metodikken – gjennom grunnforutsetninger, næringsmiddelfarer og HACCP metodikk trinn for trinn.

Matråd AS sitt HACCP kurs er et innføringskurs i HACCP på et generelt grunnlag for alle i matindustrien.

HACCP-kurset passer bra for personell i mindre virksomheter og andre som ønsker en kort innføring i HACCP.

Etter kurset skal HACCP-systemet kunne brukes i praksis, det skal være enkelt og brukervennlig.

Kursplan

Kursstart 28. Februar 2018 Dag 1 Hele dagen (Onsdag 28.02) Varighet 1 dag Instruktør Matråd Ansvarlig Svenn Kellner Pris kr 4.000,- Bindende påmelding Ja Påmelding 14.11.2018 Sted Kigok, Øya Inndyr Lunsj Inkludert Nødvendig utstyr
, click to open in lightbox