Planlagte prosjekt


The Northern Experience 2022 – NY

Mer info kommer…


Triple G – Gaming konkurranse 2022 – NY

Mer info kommer…


Treasure X 2022 – NY

Mer info kommer…


Friluftskole 2022

Friluftskolen er et ferietilbud i nærmiljøet for barn og ungdom fra 10 til 13 år, som Kigok har arrangert i flere år. I tråd med et konsept utviklet av Den Norske Turistforening og Friluftsrådenes Landsforbund.


Nor Fishing 2022

Nor-Fishing har siden 1960 vært et viktig nasjonalt og internasjonalt møtested for fiskenæringen, og er i dag en av verdens ledende messer for fiskeriteknologi. Kigok vil også i år ta med våre lærlinger i fisk og fangst faget på dette arrangementet.


Marincamp For Ungdom 2022

Kigok har arrangert marincamp siden 1997. På marincamp skal ungdom lære om sjømatnæringen ved å aktivt delta i arbeidshverdagen til fiskeri- og oppdrettsbedrifter.


Marin Innovasjonscamp 2022

Innovasjonscamp er en treningscamp i kreativitet og nyskaping. Deltagerne får et konkrete og praktiske oppdrag fra reelle problemstillinger i næringslivet, og skal gruppevis finne løsninger og presentere disse for en faglig jury. I denne innovasjonscampen har vi et spesielt søkelys på sjømatnæringen, og lokale bedrifter bidrar med de praktiske oppgavene og der igjennom forankre prosjektet i
næringslivet.


Ta Sjansen 2022 – NY

Mer info kommer…


Karriere På «Heimplassen» 2022 – NY

Mer info kommer…


Sjømatkalas 2022

For å stimulere, inspirere og motivere til økt sjømatkonsum blant ungdom arrangerer Kigok sjømatkurs for elever på VG1 ved videregående skole. Elevene vil lære å tilberede sunne, gode, enkle og raske sjømatretter som passer godt til hybellivet. Prosjektet arrangeres i tilknytning til faget naturbasert produksjon og blir kyndig veiledet av profesjonell kokk.


Fra Hav Til Gaffel 2022

Deltagerne får erfaring og opplæring i matens reise fra hav til gaffel. Deltagerne får informasjon om muligheter i marin næring som; fiskeri- og fangst, fiskeforedling og oppdrettsnæring. Elever får videre behandle lokale råvarer fra sjømatanlegg og fra fiskebåt, lære om det lokale næringsliv.


Sprelsk Mat På Alle Fat (Samarbeid Med Fiskesprell) 2022

Kigok arrangerer sjømatprosjekt for elever ved barne- og ungdomsarbeiderfag fra videregående skoler i Salten. Elevene skal først få opplæring av Fiskesprellinstruktører før de skal holde et motiverende Fiskesprellkurs for noen av de eldste barnehagebarna i lokalområdet.